Rautakeuhko

24.11.2009 - 11:56 / keencommander.


Np:  Air – How does it make you feel?

Ei sarjakuvia tänään, vain koeviikon efforttia vieviä luonnoksia.

scan0020

Yömyöhään luonnosteltu kuva Walk the Linen pääparista eli Johnny Cashista ja June Carterista ja yks loitava leffa taas. Sitä en kyllä tajua, että miksi pistän tämänkin tänne vaikka on vielä paljon korjattavaa. Miks en pistä ikinä niitä kuvia mihin oon täysin tyytyväinen. Yhyy

scan0021

Kattokaa, ku luonnostelen nopeasti ni pojillekin tulee feminiininen lantio! \o/ Mutta piti saada idea ylös. Toi härveli on siis rautakeuhko, alipaineeseen perustuva hengityslaite mitä käytettiin about 1950-luvulla varsinkin poliota sairastavien lasten hoitamiseen. Musta hullun pelottava ja kiehtova. Leikitään vaikka että tytön isoveli on kuollut jo polioon ja tulee tervehtimään, vaikka tuskin polio noin vanhoja enää tapakaan.

Mietin kans sitä, miten potilas voidaan kylvettää tai edes käyttää vessassa, mitämitä sehän tukehtuu jos sen ottaa tuolta pois. Dianne Odell (http://en.wikipedia.org/wiki/Dianne_Odell), joka halvaantui polion seurauksena, oli rautakeuhkossa 60 vuotta. Selittäkää mulle.

Tykkäisin tehä jonkun symbolisemmankin kuvan rautakeuhkon kanssa, Radioheadilla on sen niminen biisi (My Iron Lung) jonka lyriikoista tykkään.

Kattotaan saanko viimeisteltyä näitä kumpaakaan, voihan ne tulla lopulta vaikka Deviin.

Kategoria: Luokittelematon.Yksi vastaus - “Rautakeuhko”

  1. merlin Kirjoittaa:

    Hui mikä laite… o__O

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus